Banyak pemain dalam talian menggunakan pendekatan menghitung kad

Banyak pemain dalam talian menggunakan pendekatan menghitung kad, sebilangan kecil menggunakan kebijaksanaan luar biasa mereka untuk melakukan perkara yang sama. Stillothers telah membuat pengiraan semula untuk orang luar memainkan pemikiran terbaik mereka. Beberapa individu yang paling gemilang gemar melakukan persembahan dengan kad, iaitu poker. Dan seseorang yang sangat introvert kerana banyak pemikiran matematik dapat bermain dalam talian.

Akibatnya, jika orang-orang ini “manusia¬†918kiss download

kecerdasan memeriksa bakat dan kemampuan mereka dalam permainan dalam talian mengapa kita tidak menggunakannya sebagai alat pengambilan untuk membantu menemui yang paling hebat dan paling terang? Kami akan memberi mereka apa yang sebenarnya bernilai dan mempunyai pemikiran berangka seperti itu membantu kami meneruskan budaya kami ke hadapan.

Oleh itu, masuk akal untuk sibuk dengan usaha tersebut. Mari kita tulis program itu. Aplikasi apa? Yang utama yang membolehkan kita melihat pemain poker hebat dalam talian pada masa yang sebenarnya dan memahami bahawa kita hanya memerhatikan tingkah laku, kemampuan, dan kemahiran. Permainan rintangan nampaknya menarik individu IQ yang lebih tinggi secara berkala dan juga kelihatan seperti otak matematik.

Untuk menguji program ini semasa fasa pra pelancaran mengapa tidak membawanya ke kolej di mana murid IQ besar mengambil bahagian di poker dari bilik asrama. Selepas itu, dalam insentif menjemput mereka ke dalam makmal. Semasa mereka menikmati permainan ini, kita akan mempunyai banyak pengambil yang bersedia membantu percubaan khusus ini. Oleh kerana kita sudah mempunyai peserta dalam diri manusia, kita dapat memeriksa daya maju sistem kita terhadap akibatnya.

Setelah menguasai kita memilih sistem khusus ini dan memasangkannya ke komputer yang memantau pertaruhan internet dan kita semestinya cukup hebat dalam mencari anomali matematik paling banyak di antara kita? Fikirkan perkara ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *